Gensend din MailChimp kampagne

af | 3. jul, 2018 | MailChimp | 2 Kommentarer

Gensend MailChimp kampagneOplever du ofte, at dine abonnenter ikke åbner dine emails? Eller sender du vigtig information ud, som dine abonnenter ikke skal gå glip af, så har du mulighed for, at gensende din MailChimp kampagne til dem, som ikke åbnede din email i første omgang.

I denne trin-for-trin guide vil du blive klogere på, hvordan du nemt gensender din kampagne til de kunder, som ikke åbnede din email.

MailChimp har bl.a. lavet en artikel omkring det, at gensende emails til dine abonnenter, hvis de ikke åbnede dem, samt værdien i det.

Gensend MailChimp kampagne

 1. Det første du skal gøre er, at navigere til “Campaigns” og finde din kampagne.
 2. Herefter skal du i højre side holde musen over din kampagne og du vil have muligheden for, at vælge enten “View Report” eller klikke på en dropdown-knap. Du klikker på dropdown-knappen og vælger “Replicate”. Det betyder, at du kopierer din kampagne, som du allerede har sendt ud.
 3. Gensend MailChimp kampagne - Replicate din email

 4. Din kampagne vil nu åbne op i Campaign Builder, hvor du har mulighed for, at ændre i din emnelinje, hvem emailen er fra og meget mere. Du skal nu klikke på “Edit Recipients” i “To” sektionen.
 5. Gensend MailChimp kampagne - Edit Recipients

 6. Herefter skal du vælge under “Segment”, “Group or new segment”.
 7. Gensend MailChimp Kampagne - Group or Segment

 8. Hold godt fast, for nu bliver det lidt mere teknisk. Nu skal du til, at sortere dem fra, som ikke åbnede din kampagne i første omgang. Det første du skal gøre er, at gå ned til “Contacts Match” og vælge “all” i dropdown menuen.
 9. Gensend MailChimp kampagne - Contacts match

 10. Nu ser du 3 dropdown menuer. I den første skal du vælge “Campaign Activity”, den anden “was sent” og den trejde skal du vælge din liste. I dette tilfælde er det “Test – 07/03/2018”, altså den jeg brugte til, at sende den første kampagne ud.
 11. Gensend MailChimp kampagne - First Condition

 12. Dernæst klikker du på “Add”.
 13. Nu skal du igen udfylde de 3 dropdown menuer. I den første skal du igen vælge “Campaign Activity”, den anden “did not open” og den trejde vælger du den samme liste igen, som du også valgte i det 6. step.
 14. Gensend MailChimp kampagne - Second condition

 15. Dernæst skal du klikke på “Update Recipient Count” og den vil herefter opdatere listen i forhold til de sorteringer du lavede.
 16. Gensend MailChimp kampagne - Update Recipient Count

 17. Til sidst klikker du på “Save” og du kan nu gensende din MailChimp kampagne!

[ratings]

WordPress Hjemmeside | Rasmus Glenvig

Modtag tips og tricks til MailChimp

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste nyheder, gratis tips og tricks direkte i din indbakke!

Tak fordi du gerne vil læse med! :)