Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:
Memorize
Møllemoseparken 157
3450 Allerød
+45 27578557
kontakt@rasmusglenvig.dk

Priser
Rasmus Glenvig henvender sig til erhvervslivet, hvorfor alle priser er angivet i DKK eks. moms.

Min timepris er pr. 1/1 2020 kr. 650,- ex. moms.

Betaling
Du kan betale med VisaDankort, Visa, Visa Electron og Mastercard/Eurocard. Du modtager en faktura på e-mail til den email-adresse du har oplyst.

Hjemmesideprojekter faktureres i to omgange. 50% af beløbet faktureres, når jeg går i gang med min del af arbejdet. 50% af beløbet faktureres, når jeg afleverer det færdige produkt.

Faktura fremsendes digitalt. Betalingsfristen er 8 dage (med mindre andet er aftalt).

Digitale produkter
Køb af online-produkter, webinarer og andre arrangementer hos Rasmus Glenvig er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”.

Kurser, workshops, arrangementer og foredrag
Du har 14 dages returret. Fortryder du dit køb inden 14 dage, så kan du kontakte mig på kontakt@rasmusglenvig.dk og du vil få alle pengene tilbage. Jeg forbeholder mig retten til at aflyse kurser, workshops , arrangementer og foredrag ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. I tilfælde af aflysning, vil der være muligt at vi finder en ny dato eller alternativt få pengene retur.

Ansvar
Rasmus Glenvig står ikke til ansvar for kundens manglende IT-kundskaber og problematikker opstået herom. Rasmus Glenvig vil dog som udgangspunkt oplærer kunden i brug af sin hjemmeside ved levering af produktet.

Rasmus Glenvig kan ikke gøres ansvarlig for nogen former for tab eller skader, der f.eks. indebærer tab data og fortjeneste.

Rasmus Glenvig kan ikke drages til ansvar for direkte eller indirekte økonomisk tab. Dette omfatter – men ikke begrænset til – driftstab, følgeskader, tab der kan henføres til mistede eller ændrede data og/eller avancetab.

Rasmus Glenvig kan aldrig stilles til ansvar for data beliggende på kundens egne servere – Herunder kunders egne e-mails eller data liggende på kundens selvvalgte webhotel.

Det er kundens eget ansvar, at sørge for alt materiale på hjemmesiden er gældende indenfor lovgivning omkring ophavsret. Rasmus Glenvig kan dermed ikke stilles til ansvar for brud af ophavsret, hvor det er kundens egen pligt at være berettiget til, at bruge det anvendte materiale.

Rasmus Glenvig gør opmærksom på, at der kan opstå nedetid i forbindelse med redirects af domæner eller ændringer i DNS, hvilket Rasmus Glenvig heller ikke kan stilles til ansvar for. Dette kan f.eks. være nødvendigt ved opgradering / flytning af server eller domæne.

Rasmus Glenvig kan ikke drages til ansvar, såfremt kundens hjemmeside eller webshop har/får nedetid eller fejl som følge af hosting eller, problemer med WordPress, temaets og de tilhørende plugins, eller i forbindelse med opdatering af disse.

Såfremt kunden rejser et erstatningskrav over for mig (Memorize), kan dette under ingen omstændigheder overstige summen projektets samlede pris eller summen af kundens samlede betalinger som er fundet sted de seneste seks måneder.

Rasmus Glenvig kan ikke drages til ansvar såfremt at Rasmus Glenvig er behjælpelige med juridisk vejledning – eksempelvis angående privatlivspolitik. Rasmus Glenvig anbefaler altid at gå til en fagkyndig ved juridiske gøremål.

Såfremt kundens hjemmeside og eller webshop hackes eller der af anden art kommer uautoriserede ind på hjemmesiden, kan Rasmus Glenvig ikke drages til ansvar.

Ændringer
Rasmus Glenvig forbeholder sig retten til at ændre disse Handelsbetingelser i ethvert omfang, der er nødvendigt. Ændringerne træder i kraft med det samme.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt på min hjemmeside, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse Rasmus Glenvigs E-mail adresse: kontakt@rasmusglenvig.dk