Hvad er MailChimp?

Dumper der også sommetider smarte nyhedsbreve ind af din virtuelle brevsprække? Så har du helt sikkert allerede stiftet bekendtskab med nyhedsbreve – meget sandsynligt lavet via Mailchimp, hvad enten du ved det eller ej.

Som at komme i gang med ethvert andet godt bekendtskab, må vi hellere starte med at introducere MailChimp. Siden sin opstart i USA tilbage i 2001 har den smilende abe med den bemærkelsesværdige blå hat slået sine folder som automatiseringsplatform.

MailChimp er et e-mail marketing software til små og mellemstore virksomheder. MailChimp gør det nemt for dig, at designe og udsende flotte e-mails til dine abonnenter. Derudover udnævner MailChimp dem selv, som verdens største marketing automation platform.

Hvad er MailChimp? - Marketing Automation Platform

MailChimp er mest kendt for sine nyhedsbreve, men faktisk kan tjenesten gøre meget mere for både dig og dine kunder, end du måske er klar over nu og her – Det er du til gengæld forhåbentligt klogere på, når du når til vejs ende med denne MailChimp guide.

Det er værd at nævne, at MailChimp er gratis. Der findes selvfølgelig også betalte løsninger, men så længe du har 2000 eller færre abonnementer på dit nyhedsbrev, så kan du gratis sende op til 12.000 e-mails per måned til dine fans, familie, venner, følgere, you name it!

Hvorfor udsende nyhedsbreve?

E-mail marketing er en spirende guldgrube af muligheder og et rigt værktøj, som du med stor fordel kan anvende til marketing samt at øge din salgskonvertering.

Det kan virke afskrækkende selv, at skulle forfatte de populære nyhedsbreve, men frygt ej – Mailchimp er nemt at komme i gang med og nemt at anvende, uanset om du på nuværende tidspunkt er helt grøn på digital marketing eller om du er en rutineret ræv med de bedste tricks i ærmet.

Nyhedsbreve besidder en hel særlig marketingværdi idét de sikrer, at I altid er ”top of mind” hos kunderne. De fleste danskere tjekker dagligt deres e-mail og når de ser, at der ligger et nyhedsbrev fra dig, så bliver du sjældent glemt.

Det understøtter salgs- eller promoveringsarbejdet i din virksomhed med en lav kontaktpris per enhed, i Mailchimps tilfælde gratis langt hen af vejen, og det er derfor ganske effektivt at markedsføre sig via e-mail.

Sådan opretter du en konto hos MailChimp

Nogle kloge hoveder sagde engang, at de bedste ting i livet er de gratis glæder – Og de havde ret! Med Mailchimp kan du nemlig oprette en konto uden det kommer til at koste dig så meget som en krone – indtil du når grænsen der lyder på op til 2000 abonnenter.

Det betyder med andre ord, at du bekymringsfrit og med penge på lommen kan begive dig ud på dit nye digitale marketing eventyr.

Læs mere om hvordan du opretter en MailChimp konto på 2 minutter.

WordPress Hjemmeside | Rasmus Glenvig

Modtag tips og tricks til MailChimp

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste nyheder, gratis tips og tricks direkte i din indbakke!

Tak fordi du gerne vil læse med! :)