Opret en MailChimp konto på 2 minutter

af | 18. jun, 2018 | MailChimp | 20 Kommentarer

Opret MailChimp konto på 2 minutter!Nogle kloge hoveder sagde engang, at de bedste ting i livet er de gratis glæder.

Og de havde ret!

Med Mailchimp kan du nemlig oprette en konto uden det kommer til, at koste dig så meget som en krone. Det er selvfølgelig indtil du når grænsen der lyder på op til 2000 nyhedsbrevsfølgere.

Det betyder med andre ord, at du bekymringsfrit og med penge på lommen kan begive dig ud på dit nye email marketing eventyr.

Du kan på Mailchimps hjemmeside oprette en gratis bruger, som du kan bruge til at administrere dine kampagner.

Lad os komme i gang!

Opret konto

  1. På forsiden skal du klikke på knappen, hvor der står “Sign Up Free”.
  2. Hvad er MailChimp - Sådan opretter du en konto

  3. Herefter skal du indtaste din email, som du vil have tilknyttet din MailChimp konto, et brugernavn og et password. Dit password skal være sikkert og det er derfor et krav, at det indeholder både store og små bogstaver, minimum et tal og minimum en specialkarakter. Dit password bør være minimum otte karakterer langt.
  4. Opret MailChimp konto - Nemt og hurtigt

  5. Efter at du har indtastet dine oplysninger, vil du modtage du en bekræftelsesmail, hvor du skal aktivere din konto. Modtager du ikke e-mailen kort tid efter, at du har oprettet dig, så skal du ikke være bekymret. Det kan være den er endt i dit spamfilter. Er dette heller ikke er tilfældet, så har du stadig mulighed for, at logge ind med de oplysninger, som du indtastede i forrige trin, hvor du herefter kan aktivere din MailChimp konto.
  6. MailChimp Konto - Aktiver din nye MailChimp konto

  7. Efter du har klikket på “Activate Account” i din bekræftelsesmail, så bliver du videresent til et browser vindue, hvor du skal “Confirm humanity”, altså bekræfte at du er et menneske.
  8. MailChimp Konto - Confirm Humanity

  9. Til sidst vil du blive bedt om, at udfylde informationer omkring din virksomhed (hvis du altså har en), URL til hjemmeside, adresse osv.

Du har nu oprettet din nye MailChimp konto og kan straks gå i gang med, at uploade dine abonnenter til din liste eller oprette din første MailChimp kampagne.


[ratings]

WordPress Hjemmeside | Rasmus Glenvig

Modtag tips og tricks til MailChimp

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste nyheder, gratis tips og tricks direkte i din indbakke!

Tak fordi du gerne vil læse med! :)